Butiken Detalj

Butiken är för närvarande stängd.

Detalj öppnade sin butik våren 2004 i den anrika gården Blombergsgården . 2007 flyttade vi till det gamla handelsbolaget från 1914 här i Vikarbyn. Här har vi renoverat och fått fram det gamla igen efter att det i många år var en cykelaffär. Lokalen är fantastisk med en underbar utsikt över sjön Siljan.

Vi har alltid haft ett brinnande intresse för inredning och letar ständigt efter nya härliga varor. Det kan vara inköp gjords i Europa på olika mässor eller kontakter från fjärran öster. Vi har en ambition om att var trendmässig på ett långvarigt sätt. Vi älskar att göra om i butiken och visa hur framtida influenser påverkar våra val av inrednings produkter.

Vår nyfikenhet och kreativitet kan man nog se när man kliver in i butiken. Inget lämnas åt slumpen! Färgvalen, materialvalen och känslan skall få kunden till inspiration för att vilja göra om i sitt hem. Det kan vara så enkelt som att byta till en annan färg på kuddar och plädar, och vips så har du ett nytt vardagsrum utan att behöva köpa nya möbler etcetera.

Det är DETALJERNA som gör det!

Bilder från Butiken

detalj_fb_001
nyhet_002

Kolla gärna på fler bilder på vår Facebooksida